Întrebat, la Realitatea TV, de cine s-ar teme mai mult într-o confruntare prezidenţială - Mihai Răzvan Ungureanu sau Sorin Oprescu - preşedi...
"De Departamentul de Stat al SUA", a spus Antonescu. Anterior, preşedintele interimar a făcut câteva remarce la adresa trimisului lui Hillary Clinton în România, Philip Gordon, dar şi la adresa ambasadorului SUA, Mark Gitenstein.
Preşedintele interimar îl acuză pe adjunctul secretarului de stat american, Philip Gordon, că acesta deşi nu ar fi invocat tema fraudării referendumului în discuţiile de la Cotroceni, imediat după aceea a ieşit cu declaraţii în acest sens. "Eu am văzut cu ochi foarte buni vizita dlui Gordon. Era normală, este expresia interesului statului american pentru un stat partener. Dl Gordon a spus că e necesar ca deznodământul crizei să fie unul a cărui legitimitate să nu fie pusă la indoială. Am discutat despre votul care s-a dat. Dl Gordon, nicio secundă nu a pus problema ipotezei unor fraude masive. Nu ne-a intrebat, şi dat fiind că, înainte de întâlnire nu existase în spaţiul public această discuţie, aici am protestat. Dl Gordon, care nu a discutat acest subiect cu noi absolut deloc, declaraţia sa finală cuprinde pasajul care contine acuzatii credibile de fraude masive, în momentul ăla am spus : nu mai sunt de acord, nu mai e corect, nu am discutat despre asta şi nu s-a intamplat aşa ceva", a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV.
Niciun comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.